HB-oudercafé

Wil je meer weten en meepraten over verschillende thema’s rondom hoogbegaafdheid bij kinderen?
Sluit dan aan bij ons HB-oudercafé.

Voor ouders, leerkrachten en alle andere betrokkenen en geïnteresseerden

Online HB-Oudercafé

Ons HB-oudercafé is een online bijeenkomst waar ouders en andere betrokkenen, bij elkaar komen onder begeleiding van de professionals van BuitenGewoon. We delen ervaringen en kennis met betrekking tot hoogbegaafdheid bij kinderen met elkaar. Ontmoeting en uitwisseling staan centraal in een informele en ongedwongen sfeer.

 

Thema:         Executieve functies
Wanneer:     Woensdag 1 september
Tijdstip:        20.00 uur tot 21.30 uur
Kosten:        5 euro per Zoom-link

Opgeven kan via de mail (houd hierbij goed je spam-box in de gaten). 
Je krijgt van ons een Zoom-link toegestuurd om deel te kunnen nemen. Na afloop ontvang je van ons per mail de informatie van deze avond als naslagwerk.

 

Executieve Functies:
Een hoogbegaafd kind die alles weet over dino’s, sterren en planeten en die de meest filosofische vragen stelt….maar tegelijkertijd moeite heeft met het leren van de tafels, voortdurend zijn spullen kwijt is en instructies maar moeilijk kan opvolgen.
Herkenbaar?
Grote kans dat er bij jouw hoogbegaafde kind sprake is van zwakke executieve functies. Executieve functies zijn denkprocessen die ons in staat stellen om een taak succesvol af te ronden. Denk hierbij aan het opstarten van een taak, het plannen en organiseren van deze taak, de aandacht bij de taak houden om het vervolgens goed af te kunnen ronden.
Tijdens ons HB-oudercafé komen alle executieve functies aan bod en wisselen we praktische tips uit om thuis mee aan de slag te gaan.

 

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op